LEDELSE

<h6>Lars Kristian Lindberg - CEO/Adm Direktør</h6>

Lars Kristian Lindberg - CEO/Adm Direktør
Lars Kristian Lindberg tiltrådte som CEO/Adm Dir i Gresvig AS i november 2018. Lars Kristian har fem års erfaring fra Orkla og ti års erfaring fra REMA 1000, sist som Administrerende Direktør for REMA Kategori og innkjøp. Videre har han 3 års erfaring som rådgiver. Lars Kristian er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, i tillegg til videreutdanning på Harvard Business School.
<h6>Thomas Harsvik - Retail Direktør</h6>

Thomas Harsvik - Retail Direktør
Thomas Harsvik ble i mai 2019 ansatt som Kjededirektør for Intersport. Han har i dag som Retail Direktør ansvar for alle kjedekonseptene i selskapet. Thomas kommer sist fra stillingen som Regiondirektør i REMA 1000 og har tung erfaring fra butikk- og franchisedrift i REMA 1000 og Lidl. I tillegg har han hatt ansvar for Rema 1000 Norge sin salg-/gjennomføring, kommunikasjon og pris strategi, og med det resultatansvar for REMA 1000 sin totale konkurransekraft. Thomas er utdannet på Griffith University med henholdsvis Bachelor of Business og Master of Marketing Management.
<h6>Njål Berge - E-Handels Direktør</h6>

Njål Berge - E-Handels Direktør
Njål Berge tiltrådte stillingen som E Handels Direktør i Gresvig i Juni 2019. Njål kom til Gresvig fra stillingen som avdelingsleder i Bouvet ASA og har lang erfaring som Direktør Merkevareanalyse i Opinion og Rådgiver i Bengal Consulting. Njål jobbet tidligere som Rådgiver i Leo Burnett, TBWA og SMFB - før det var han konseptutvikler i et av Norges første web-byråer Neo Interaktiv og Europeisk Markedsdirektør i Wideyes.com. Njål er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.
<h6>Fredrik Hiorth - Kategori- og Innkjøpsdirektør Tekstil/Fottøy</h6>

Fredrik Hiorth - Kategori- og Innkjøpsdirektør Tekstil/Fottøy
Fredrik Hiorth tiltrådte stillingen som Kategori og Innkjøpsdirektør Tekstil/Fottøy i juni 2019 etter en periode som konsulent for Gresvig. Fredrik har lang erfaring innen kategori og markedsføring, blant annet fra stillingen som Markeds- og Kategori Direktør I Bohus AS, som Nordisk Kategori Direktør Home Office/Telecom i Ekspert AS og som Innkjøpsdirektør I XXL Sport & Villmark. Fredrik er utdannet Siviløkonom ved University of St Andrews.
<h6>Arnt S. Nilsen - Kategori- og Innkjøpsdirektør Hardvare</h6>

Arnt S. Nilsen - Kategori- og Innkjøpsdirektør Hardvare
Arnt S. Nilsen har vært ansatt i Gresvig siden 2015. Han startet som Salgsdirektør i Intersport, har hatt flere ledende roller i Kategori i Gresvig før han tiltrådte som Kategori og Innkjøpsdirektør Hardvare i 2018. Arnt har lang erfaring innen kategori og innkjøp, både fra stillingen som Kategorigruppesjef i Norli Libris AS, som Kategorisjef i Barnas Hus og sist men ikke minst fra flere stillinger innen kategori i sin første periode i Gresvig i 2003-2010. Arnt har sin utdannelse fra Norges Markedshøyskole og Høgskolen i Ålesund.
<h6>Anders Bristøl - Markedsdirektør</h6>

Anders Bristøl - Markedsdirektør
Anders Bristøl startet i stillingen som Kategori- og Markedsdirektør Intersport i februar 2019. I juni fikk han markedsansvaret for både G Sport og Intersport og er nå Markedsdirektør i Gresvig AS. Anders har lang erfaring fra salg, markedsføring og prosjektledelse - sist fra stillingen som Sales Manager Norway i The North Face. Før det var Anders Salgs- og Markedsdirektør i Craft Norge og han har hatt flere ledende stillinger i Network Norway og Nexans Norway. Anders har en MBA i Internasjonal markedsføring fra Hawaii Pacific University og en cand mag i økonomi/administrasjon og sports management fra Høgskolen i Oslo og Norges Idrettshøgskole.
<h6>Tone J. Myhre - Supply Chain Direktør</h6>

Tone J. Myhre - Supply Chain Direktør
Tone J. Myhre ble ansatt i stillingen som Supply Chain Direktør i januar 2020. Hun har vært ansatt i Gresvig AS siden 2012 og innehatt ulike stillinger i selskapet. Sist som konstituert i Supply Chain Direktør stillingen fra april 2019 og før det konstituert CFO i 2 perioder i 2017 og 2018/2019. Tidligere har Tone innehatt stillinger som Økonomisjef, Teamleder Business Controlling og Økonomisjef for G-MAX. Tone kom til Gresvig fra stillingen som Business Controller i NMD og er utdannet Siviløkonom med spesialisering i makroøkonomi fra BI Sandvika.
<h6>Ida Choon Skaar - Kategoricontrolling og analyse Direktør</h6>

Ida Choon Skaar - Kategoricontrolling og analyse Direktør
Ida Choon Skaar ble ansatt i stillingen som Kategoricontrolling og analyse Direktør i januar 2020. Hun har vært ansatt i Gresvig siden 2017, kommer sist fra stillingen som leder for kategoricontrolling og har fra oppstart hatt ulike roller innen controlling i selskapet. Ida kom til Gresvig fra stillingen som konserncontroller i TINE SA og har flere års erfaring som business controller i bl.a NMD/Vitusapotek. Ida er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.
<h6>Petter Aa. Vangstein - Digitaliserings- og IT Direktør </h6>

Petter Aa. Vangstein - Digitaliserings- og IT Direktør
Petter Aa.Vangstein har vært Digitaliserings og IT Direktør i Gresvig AS siden høsten 2017. Før dette har Petter erfaring fra flere år som IT Direktør i Rema 1000 Norge AS og fra ulike spesialiststillinger innen IT og teknologi fra Medicom AS, Acando AS og Coop Norge Handel AS. Petter er utdannet innen informasjonsteknologi og ledelse med gradene Master of Technolgy Management og Cand.scient. fra studier ved MIT Sloan School of Management, NTNU, Norges Handelshøyskole og Universitetet i Oslo
<h6>Kjersti S. Johansen - HR og Organisasjons Direktør</h6>

Kjersti S. Johansen - HR og Organisasjons Direktør
Kjersti S. Johansen har vært ansatt som HR og Organisasjons Direktør i Gresvig AS siden 2012. Før dette har Kjersti innehatt lederroller innen HR, salg og markedsføring i Retail og i Hotell/Restaurant bransjen. Til Gresvig kom Kjersti fra rollen som HR Direktør i Løvenskiold Vækerø AS. Kjersti er utdannet Siviløkonom med spesialisering i organisasjon og ledelse samt markedsføring ved Luleå University of Technology.
<h6>Børre Opsahl - CFO</h6>

Børre Opsahl - CFO
Børre Opsahl startet som CFO i Gresvig 1. september 2019. Børre kommer sist fra stillingen som CFO i Nille AS. Han har lang og bred internasjonal erfaring fra tilsvarende roller hos Plantasjen, ICA Norge, og Kavli, samt fra ulike posisjoner innen økonomi og forretningsutvikling fra Orkla. Børre har MBA fra IMD Business School i Sveits, og er utdannet Siviløkonom Handelshøyskolen i Bodø.