JOBB-QUIZ

Sjekk ut vår jobb-quiz, og finn ut om jobb i en av våre sportsbutikker passer for deg!

G-Sport, G-Max og Intersport har om lag 3500 engasjerte medarbeidere, og vi er stadig på utkikk etter nye selgere til våre butikker over heler landet.
De som jobber hos oss er stolte av jobben, elsker sport og gjør alt for kundene våre!

Jobb i en av våre sportsbutikker handler om å yte bransjens beste kundeservice. Det handler også om å skape et godt arbeidsmiljø. Det er viktig at dine kolleger kan stole på at du er på jobb når du skal, og at du er en aktiv bidragsyter til det gode miljøet vi har i butikkene våre. Er du klar for denne utfordringen?

Vår lille jobb-quiz gir deg svar på om jobb i en av våre sportsbutikker er noe for deg, og om nettopp du har forutsetninger for å bli en del av vinnerlaget vårt. Etter å ha testet deg selv, får du umiddelbart en tilbakemelding på valgene du har tatt. Du får også en anbefaling – og svar på om fremtiden i en sportsbutikk er drømmejobben din. Testen er helt anonym, du kan ta den så mange ganger du vil, og den vil ikke påvirke din søknad på stilling hos oss.
Vi ser etter deg som har lidenskap eller talent for salg, elsker sport eller har et brennende ønske om å legge til rette for gode kundemøter. Kom til oss – og bli med på vinnerlaget!