TRENING


TRENING OG KOMPETANSEUTVIKLING I BUTIKK

Den viktigste læringsarenaen er butikken, hvor kompetansedeling og trening skjer hver eneste dag! Her er du omgitt av entusiastiske kollegaer og ledere som aktivt bistår med sin erfaring og tips til forbedring. Gjennom vår definerte salgskultur kobles du daglig på mål, får trening i vår definerte standard for kundemøtet og coaching i salgssituasjoner av din leder. Du får også trening og oppdatering i forkant av sesong av avdelingens dedikerte fagekspert. Alt for at vi sammen skal levere bransjens beste kundemøter.

TRENING OG KOMPETANSEUTVIKLING OG MYE MER - PÅ NETT!

Gjennom kjedens nett- og mobilverktøy for kommunikasjon, kultur og trening får du som medarbeider all informasjon og trening du har behov for i hverdagen. Her oppdaterer du deg kjapt på ukens viktigste informasjon, deler inspirasjon med kollegaer over hele Norge og trener på den kompetansen som trengs for å gjøre jobben. I tillegg får du vite alt om ukens kampanje slik at vi leverer det vi lover til kunden. Som ny hos oss er det enkelt å tilegne seg informasjon om kjeden og våre kundeløfter. Dersom du raskt trenger å oppdatere deg på et fagområde, eller du bare brenner for å sette deg inn i sesongens treningsløp, gjøres dette her. Hvor og når det måtte passe deg best. Her finner du:

- Treningsløp på fagområdene ski, sykkel, tekstil, friluft, løp, fotball og trening
- Treningsløp innen salg, kundemøte og kjedens kundeløfter
- Kunnskapsbasen – ditt bibliotek
- Ukens kampanje
- Viktig info fra kjeden
- Inspirasjon og kompetansedeling fra kolleger over hele Norge

TRENING OG KOMPETANSEUTVIKLING PÅ CAMPER/SAMLINGER

Utviklingen av sportsutstyr går i rasende fart og i hver sesong kan både vi og kundene glede oss over spennende nyheter. For deg som selger betyr det at du må tilegne deg kunnskap om de nye produktene som finnes i butikken. For å sikre at du møter en ny sesong godt forberedt, arrangerer Gresvig Academy camper/samlinger både for deg som er fagekspert og for deg som er noe mindre øvet. På campene/samlingene får du en kombinasjon av teori og praktisk trening, slik at du utvikler deg innen ditt fagområde, og får nyttig erfaring med sesongens produkter. Vi gjennomfører camper/samlinger innenfor fagområdene ski, sykkel, sport, løp, alpint, nordisk og tekstil på spektakulære sites som vakre Stryn, Kvitfjell og Olympiaparken. Alltid ledet av våre fantastiske fageksperter og med hjelp av entusiastiske leverandører. Og ikke sjelden får vi besøk av våre sportshelter og lagspillere som for eksempel Aksel Lund Svindal, Oddbjørn Hjelmeset og Otto Lauritzen. Vi vet det er sammenheng mellom godt lederskap, godt medarbeiderskap og godt resultat. Derfor er kjernen i vårt lederskap å legge til rette for at medarbeiderne leverer gode kundeopplevelser, som igjen fører til fornøyde kunder og godt resultat. Våre ulike lederutviklingsprogram skal gjøre deg i stand til dette; sette mål, vise veien, og få dine medarbeidere til å ha lyst til å bli med på reisen. Samt å se, utfordre og omfavne hver enkelt medarbeider. Alt dette lærer du mer om på våre lederutviklingsprogram.

ET AV VÅRE INTERNE ARRANGEMENTER